Personlig träning

Jag kan i nuläget inte erbjuda några PT-timmar men ha koll på mina fb/insta-konto för uppdateringar!

Även om vi idag ser yoga som en form av gruppträning, lärdes yogan från början ut av en mästare till en elev och jag tycker det sistnämnda är en väldigt fin och utvecklande form.

Hos mig kan du boka Personlig Yoga (PT-Yoga), eller kanske en ännu bättre benämning – en privatlektion i yoga. Det är en holistisk form av personlig träning där helheten står som grund för målbild, utformning och upplägg. Med hjälp av yogan kan du bli både starkare, rörligare och mer balanserad, både fysiskt och mentalt. Vid varje tillfälle får du fysisk assistering som hjälper dig att gå djupare in i asanas (och dig själv) samtidigt som du kan vara trygg i att träningen är säker och kontrollerad.
En stund för dig, för personlig coaching och en möjlighet att utforska och göra yogan anpassad till just dig och dina behov.

Inför vårt möte får du ett frågeformulär som ger dig möjlighet att reflektera över dina behov och önskemål. Du mejlar svaren till mig innan vi ses och vi får båda bästa förutsättningar till en givande och utvecklande timma. Bokar du med kort varsel eller inte hinner svara innan löser vi det när vi ses. Räkna då med att konsultationen ingår i pt-timman. Du får även med dig ett program att göra hemma. Bäst resultat får du om du bokar fler tillfällen.

Priser
800 kr för 60 min
750 kr vid köp av 10 ggr = 7500 kr
700 kr vid köp av 20 ggr = 14 000 kr
2 personer som delar på 1 PT-timma = 1000 kr/gång
10% rabatt för studenter med giltigt studentkort

Erbjudande i januari! Boka 5 st PT-sessioner för 3000 kr (du sparar 1000 kr) Du bokar hela paketet och första tillfället via bokadirekt så bokar vi varje tillfälle för sig därefter.

Alla priser är inkl. moms 6%, och både Swish och faktura går bra. Summan går att dela på två fakturor vid förfrågan.